Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Aspiratoare, curatitoare cu presiune si echipamente pentru intretinere spatii verzi, gama hobby, profesional si industrial (servicii-profesionale.ro).

Site-ul Aspiratoare, curatitoare cu presiune si echipamente pentru intretinere spatii verzi, gama hobby, profesional si industrial (servicii-profesionale.ro) este operat de societatea Tassid Holding, cu sediul in Str. Morilor, Nr. 17A,, Sibiu, Sibiu, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul j32/914/2012.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Aspiratoare, curatitoare cu presiune si echipamente pentru intretinere spatii verzi, gama hobby, profesional si industrial (servicii-profesionale.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Aspiratoare, curatitoare cu presiune si echipamente pentru intretinere spatii verzi, gama hobby, profesional si industrial (servicii-profesionale.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Aspiratoare, curatitoare cu presiune si echipamente pentru intretinere spatii verzi, gama hobby, profesional si industrial (servicii-profesionale.ro) si a tertilor cu care Aspiratoare, curatitoare cu presiune si echipamente pentru intretinere spatii verzi, gama hobby, profesional si industrial (servicii-profesionale.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Aspiratoare, curatitoare cu presiune si echipamente pentru intretinere spatii verzi, gama hobby, profesional si industrial (servicii-profesionale.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Aspiratoare, curatitoare cu presiune si echipamente pentru intretinere spatii verzi, gama hobby, profesional si industrial (servicii-profesionale.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.