Transport si retururi

Transport gratuit


Transport gratuit
Livrarea produselor este gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 1000 RON.
La comenzi sub 800 de lei se va achita taxa unica de transport in valoare de 45 de lei.
Produsele sunt livrate prin curierat rapid sau pot fi ridicate direct din sediul firmei noastre din Sibiu
Transportul este Gratuit pentru toate localitatiile de pe teritoriul Romaniei. 
Produsele sunt expediate clientului in maximum 48 de ore de la data validarii comenzii si confirmarii stocului.
 
 

 Garantie si service
 

Garantie si service tools.store.ro

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. 
Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Oferim 12 luni garantie pentru persoanele juridice/companii/utilizare profesionala si 24 de luni garantie pentru persoanele fizice la toate produsele.
Daca intampinati orice problema tehnica nu ezitati sa ne contactati la Tel: 0269 246 384 L-V intre 09.30-16.30 sau la adresa de email: tassidtrans@gmail.com
 

Returnarea produselor
 
Retur si rambursareConform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, clientii pot returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice.
 
Daca, din anumite motive, sunteti nemultumit de un produs, cumparat de pe site-ul www.servicii-profesionale.ro, aveti posibilitatea returnarii acestuia in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui.
In cazul acesta, clientul are doua optiuni:
  • Rambursarea sumei platite (mai putin cele legate de transportul produsului) in cel mult 14 zile calendaristice de la data primirii produsului de catre comerciant
  • Inlocuirea produsului
In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre Tassid Holding, in contul indicat la completarea formularului.
 

Retur

Dreptul de Retur in 14 de zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.servicii-profesionale.ro
Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.
Atentie! Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau sa fie deteriorate in vreun fel. Nu se vor accepta produsele lovite, folosite neadecvat sau uzate!

Nu ezitati sa ne contactati imediat, in cazul in care un produs comandat de pe site-ul www.servicii-profesionale.ro nu corespunde cerintelor dvs si/sau specificatiilor tehnice de pe site.

 

Procedura de returnare

1. Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, sau in cutia originala a produsului.
2. Dupa ce ati efectuat acesti pasi va rugam sa expediati produsul, printr-un curier rapid agreat (Urgent-Cargus) la adresa Str. Morilor, Nr 17A Sibiu, Cod 550197, precizand pe colet "Returnare produs". Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
Imediat ce produsul va ajunge in posesia reprezentantilor Tassid Holding veti fi contactat pentru confimarea si finalizarea procedurii de returnare. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre vanzator.